Rólunk

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. azzal a céllal alakult 2003-ban, hogy átfogó megoldást nyújtson a magyar és a környező országok vállalatainak az irányítási rendszerek kialakításától, a rendszerek üzemeltetésén keresztül, a működés során fellépő zavarok gyors, szakszerű elhárításáig.

Cégünk elsődleges profilja az autóipari minőségirányítási és integrált rendszerekkel kapcsolatos rendszerfejlesztési tanácsadás és rendszerüzemeltetési támogatás, de természetesen az autóiparon kívül is bármely cégnek szívesen állunk rendelkezésére, ahol az elsődleges cél nem egy tanúsítvány falra akasztása, hanem a fejlődés és az irányítási rendszerekben rejlő lehetőségek minél jobb kiaknázása.

Bár az autóipar is „csak” egy iparág, mégis számtalan olyan külön követelményt támaszt az ezen a területen tevékenykedni kívánó cégekkel szemben, melyeket megfelelő tapasztalatok nélkül nem lehet teljesíteni.

Munkatársaink kiválasztásánál ezért alapvető szempont a releváns autóipari és az integrált rendszereknél a megfelelő szakterületen szerzett komoly tapasztalat. Meggyőződésünk, hogy csak olyan szakemberekkel lehetünk ügyfeleink segítségére, akik maguk is dolgoztak autóipari cégeknél vezető beosztásban, akik tudják, mi a különbség és mi a közös a könyvekben leírt elméletek és a termelés azonnali döntéseket igénylő problémái között.

Mi nem csak a különböző irányítási rendszerek kialakításában és bevezetésében segítünk, hanem a már működő rendszerek támogatását is megoldjuk a szükséges oktatások, képzések lebonyolításától kezdve, a belső és beszállítói auditok elvégzésén keresztül az esetlegesen szükséges raktárkészletátvizsgálások megszervezéséig. Cégünk működése megfelel az ISO 9001:2008-as szabvány követelményeinek, melyet 2005 márciusa óta harmadik fél általi tanúsítvány igazol.
Vevőközpontúságunkat és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünket minőségpolitikai nyilatkozatunkban is kinyílvánítottuk.

Olyan átfogó megoldást kívánunk nyújtani partnereinknek, melyek eredményét nem csak a megszerzett tanúsítványokban, de pénzügyi eredményeikben is lemérhetik.

Kérem, engedje meg, hogy egy személyes találkozó során felmérhessük, mely területeken lehetünk az Ön cégének segítségére!

Üdvözlettel:

Szabó András Viktor
Ügyvezető

 
Katalógus letöltése

NYÍLT képzési időpontok és árlista -
2018. I. félév
 

Rendszerfejlesztés

Heti eltérés blog

Heti eltérés rovatunkban auditorunk minden héten egy esetet dolgoz fel. Most Ön is próbára teheti tudását.
bővebben
 Magyarországon először kapható magyar nyelven a VDA 6.3 című kiadvány.