Jogi nyilatkozat

A www.QFD.hu portál tartalmi, grafikai és egyéb alkotóeleme a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. szellemi tulajdonát képezi, így a szerzői jogi törvény védelme alatt áll. 

A honlap használatával Ön az alábbi feltételeket fogadja el:

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. fenntartja magának a honlap bármely részének, bármilyen technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogokat. A honlap tartalma idézhető és többszörözhető a forrás pontos megjelölésével, amennyiben a további felhasználás nem kereskedelmi, illetve üzleti célú, és megfelel a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) és a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap egészének, vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, audio-, videoanyag, stb.) feldolgozása, illetve értékesítése. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül a honlap tartalmi elemi nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei előzetes engedély esetén sem változtathatók meg, és használhatók fel a honlap tartalmától eltérő céllal.

Jogosulatlan felhasználás észlelése esetén a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. követelheti a jogsértő magatartás megszüntetését és kárának megtérítését az egyéb polgári, és büntetőjogi intézkedések megtétele, kezdeményezése mellett.
A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, a honlap szerkesztői törekednek arra, hogy az itt fellelhető információk pontosak, frissek és teljes körűek legyenek, mindazonáltal mindennemű felelősségüket kizárják ezen információk használatából adódó károk bekövetkezéséért. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a honlap tartalmán előzetes értesítés nélkül változtatást, vagy javítást hajtson végre, továbbá fenntartja a jogot az elérhetőség korlátozására vagy megszüntetésére is. A honlap, illetve az azon elérhető információk hozzáféréséből, ennek elmaradásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, működési üzemzavarából, illetve a tájékoztatás pontatlanságából eredő kárért a felelősségét a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. kizárja.

A jelen honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért vagy a hivatkozott külső weboldalak eljárásmódjáért a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. nem tehető felelőssé.

A www.QFD.hu portálra referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, weboldalakon. A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett külső hivatkozás (link) ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze.
 

 
Katalógus letöltése

NYÍLT képzési időpontok és árlista -
2018. I. félév
 

Rendszerfejlesztés

Heti eltérés blog

Heti eltérés rovatunkban auditorunk minden héten egy esetet dolgoz fel. Most Ön is próbára teheti tudását.
bővebben
 Magyarországon először kapható magyar nyelven a VDA 6.3 című kiadvány.