Online jelentkezés

A képzés vagy workshop adatai
Megnevezés:VDA 6.3 – 1 hetes folyamat auditor képzés tanúsított vizsgával
Azonosító:ID 321-HU Ár:410.000 Ft +ÁFA
Helyszín:Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.) Időpont:2018-03-19 - 2018-03-23
A résztvevő adatai (2001. évi CI. törvény szerint)

A cég adatai (szerződéshez, számlázáshoz)

(Amennyiben igen, úgy kérem küldje el az info [bejgli] qfd.hu e-mail címre vállalata hivatalos megrendelését. Tanfolyam esetén a megrendelő beérkezésének legkésőbbi időpontja a képzés (első) napja. Amennyiben a kért időpontig nem érkezik meg, a képzési díj számláján a kért azonosítókat nem áll módunkban feltüntetni.)

Nyilatkozat felnőttképzési szolgáltatások igénybevételéről


Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a jelentkezési lap kitöltését az oktatáson való részvételi szándék hivatalos kinyilvánításának tekintjük, ezért a szándék lemondását az általános szerződési feltételek szerint áll módunkban elfogadni. 

A részvételi díj közvetített szolgáltatásként tartalmazza az ellátást (étel, ital, büfészolgáltatás), de a szállás díját nem tartalmazza!

Adatvédelmi nyilatkozat: az intézmény nyilatkozik, hogy a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki. A jelentkező átadja az intézménynek az adatait kezelésre, azzal a kikötéssel, hogy az intézmény az adatokat csak tanfolyam-szervezési célra és a 2001. évi CI. törvényben meghatározott statisztikai adatszolgáltatás célra használja.

Küldés előtt adja meg az alábbi biztonsági kódot: