Rendszerfejlesztési tanácsadás

A különböző vállalatirányítási rendszerek kialakításának és alkalmazásának fontossága mára magától értetődővé vált a gazdaság szereplői számára.

Nem mindegy azonban, hogy a rendszer kialakítása mekkora plusz terheket jelent a szervezetek számára, illetve, hogy a bevezetett rendszer hogyan épül rá a már meglévő struktúrára, mennyire válik elfogadottá a dolgozók számára. Ezért a rendszerfejlesztéssel foglalkozó kollégáink kiválasztásánál alapvető fontosságú, hogy olyan gyakorlati tapasztalattal rendelkezzenek, mely alkalmassá teszi őket az ügyfél, a dolgozók fejével való gondolkodásra is.

Ezzel nem csak azt tudjuk elérni, hogy az általunk épített rendszerek a lehető legjobban alkalmazkodnak ügyfeleink már meglévő működéséhez, de megértetjük a rendszerek lényegét a dolgozókkal is. Alapelvünk, hogy egy irányítási rendszer nem gátolhatja egy cég működését, hanem mint az irányítás elsődleges eszköze javítsa a vezetői kontrollt, elősegítse a fejlődést és számokkal kimutatható eredményeket nyújtson.

 
Katalógus letöltése

NYÍLT képzési időpontok és árlista -
2018. I. félév
 

Rendszerfejlesztés

Heti eltérés blog

Heti eltérés rovatunkban auditorunk minden héten egy esetet dolgoz fel. Most Ön is próbára teheti tudását.
bővebben
 Magyarországon először kapható magyar nyelven a VDA 6.3 című kiadvány.