Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása (Reifegradabsicherung für neuteile) (ID 602-HU) - Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása (Reifegradabsicherung für neuteile) (ID 602-HU)

Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása (Reifegradabsicherung für neuteile) (ID 602-HU)

A szabvány célja a szállított termékek, komponensek és rendszerek indítási, szállítási és működés közbeni minőségének folyamatos javítása, a termék megfelelő készültségi szintjének a szériaindításig való elérésének folyamattámogató biztosításával. A készültsé­gi szint biztosításának ez a rendszere egy egységes megközelítést fogalmaz meg az együttműködésre és a kommunikációra a beszállítói lánc érintett résztevői számára komplex termék előállítási projektek esetén. Ehhez biztosítja az értékelési kritériumok egységes halmazát a megfelelő módszerekkel. Mivel a szabvány átfogó alkalmazása az autógyártásban és a beszállítói láncban megfelelő ismereteket és készségeket követel meg a szervezetek különböző funkcióitól, az alkalmazás elsajátítására egy megfelelő részletességű kétnapos képzés lett kialakítva.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA
Termékmenedzserek, projektvezetők, terméktervezők, szakterületeken átívelő fejlesztési csoportok felelő­sei, termékfelelősök, projekttagok, key account menedzserek.

A KÉPZÉS CÉLJA
A képzés során a résztvevők megismerik a készültségi szint biztosítására szolgáló módszereket (értékelés, tartalom, ellenőrzés, dokumentáció), melyek szükségesek a termék előállítási folyamat során a készültségi szint biztosításáért felelős kollégák számára.

A KÉPZÉS TARTALMA
- Háttér és előzmények
- A készültségi szint biztosításának alapjai és módszerei
- Vállalati példák a sikeres és sikertelen alkalmazásra
- Tipikus érdekkonfliktusok
- A résztvevők szerepe
- Az együttműködésben rejlő lehetőségek
- Csoportmunka

RÉSZVÉTELI FELTÉTEL
- Résztvevői tapasztalat termék-, és/vagy komponens-fejlesztési projektekkel kapcsolatban; projektmenedzs­ment alapjainak az ismerete.

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 6, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy VDA QMC tanúsítványt kap. A vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam minimum 85%-án való részvétel.

A képzés
időtartama

2 nap. A képzés az első napon 9 órakor kezdődik és a második napon a vizsga lezárásakor körülbelül 17 órakor fejeződik be.

Aképzés költsége

450 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)*

 

*Az ár tartalmazza a tanúsítványt.