(ID 430-HU) EOS (elektromos túlterhelés) az autóiparban – képzés szakértők számára - (ID 430-HU) EOS (elektromos túlterhelés) az autóiparban – képzés szakértők számára

(ID 430-HU) EOS (elektromos túlterhelés) az autóiparban – képzés szakértők számára

Az elektromos túlterhelés (EOS) az a hőkárosodás, amely akkor fordulhat elő, ha az elektronikus alkatrészt olyan áramnak vagy feszültségnek tesszük ki, amely meghaladja a specifikációs határértékeket. Az EOS-típusú meghibásodások jelentik az egyik legnagyobb problémát az autóipari elektronikában, miközben az elektronikus alkatrészek aránya a járművekben folyamatosan növekszik, és a jövőben tovább fog növekedni.


A VDA EOS kötete az autóiparban lehetőséget nyújt az elektronikus túlterhelés jeleit mutató hibák kezelésére. A résztvevők ezen az egynapos képzésen speciális ismereteket kapnak, hogy különböző, jellegzetes EOS reklamációkkal struktúrált módon foglalkozhassanak. Megvitatják az OEM-ek, beszállítók és a félvezető-gyártók közötti együttműködés és problémamegoldás folyamatait, és javaslatokat, tanácsokat kapnak a megoldásokhoz.


A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA
A képzés ajánlott a minőségirányítás, a fejlesztés, a reklamációkezelés és a gyártás területén dolgozó munkatársaknak, valamint a problémamegoldás folyamataiban részt vevőknek és a fentnevezett területek vezetőinek, akik EOS-szaktudással szeretnék erősíteni szervezetüket.

A KÉPZÉS CÉLJA
A képzés során a hangsúly annak közlésére irányul, hogy az EOS témája mennyire fontos és kiterjedt, valamint annak okaira és hibák megjelenési módjaira. A képzés tisztázza az egyedi és a gyakran fellépő esetek közötti különbségeket, valamint tárgyalja az egyedi esetek megoldásának kihívásait és korlátait. A résztvevők betekintést nyernek az EIPD-esetek és a kapcsolódó folyamatok, kommunikációs csatornák és eszkalációs utak kezelésébe.
Ezenkívül felhívják a figyelmet az EIPD és az EOS speciális esetei közötti különbségekre, valamint az EIPD konkrét esettanulmányaira és a hibák okaira a termék életciklusa alatt. Ezenkívül a résztvevők megismerik a kérdőívet, mint kommunikációs eszközt, és megvitatják annak hasznosságát, valamint azt, hogy az információ honnan származik és miért fontos. Hasonlóképpen megismerik az EOS illeszkedését a VDA folyamat térképébe (8D, Használat során meghibásodott alkatrészek elemzése stb.), végül kiemelésre kerülnek az EOS témakörével kapcsolatos felelősségek és szerepek.

A KONCEPCIÓ ÉS A MÓDSZER
A képzés során előadások és esettanulmányok váltják egymást annak érdekében, hogy a témákat a résztvevők a saját munkakörnyezetük gyakorlatában értsék meg, különös tekintettel a tapasztalatcserére a résztvevők és az oktató között.

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 6, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy VDA QMC képzettségi igazolást kap, melynek feltétele a tanfolyam 85%-án való részvétel.

A képzés időtartama

1 nap. A képzés 9 órakor kezdődik és körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A képzés költsége

265 EUR + ÁFA / fő (Az ár nyílt KONTAKT képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)*

245 EUR + ÁFA / fő (Az ár nyílt ONLINE képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)*

*Az ár tartalmazza a magyar nyelvű tananyagot és a tanúsítványt.
*Az ár tartalmazza továbbá a közvetített szolgáltatást (délelőtti és délutáni frissítők, ebéd).
*Az ár NEM tartalmazza a vonatkozó kézikönyvek költségét. Külön kérésre és díjazás fejében ezeket tudjuk biztosítani.
*Az ár NEM tartalmazza a szállásköltséget. Külön kérés esetén szívesen ajánlunk egy közelben lévő szállodát vagy panziót.