A X. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia összefoglalója - A X. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia összefoglalója

Hírek


A X. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia összefoglalója

2021. október 12-13-án, Kecskeméten került megrendezésre a QFD Kft éves regionális autóipari beszállítói konferenciája. Az idei rendezvény jelentőségét emelte, hogy cégünk idén 10. éve képviseli a Német Gépjárműipari Szövetség Minőségirányítási Központját, a VDA QMC-t nemcsak Magyarországon, hanem az egész délszláv régióban. 

Külön öröm számunkra, hogy a nehéz COVID időszak után végre élőben találkozhattunk az iparág képviselőivel. Örömmel láttuk, hogy résztvevőink is jóleső érzéssel üdvözlik személyesen régen látott vagy most megismert üzleti partnereiket.

Nagyon sok mosolygós arccal találkoztunk a két nap alatt, és ez nemcsak a stand-up comedy-t előadó Mogács Dániel színpadi jelenléte alatt volt igaz. 

11 előadóval, 4 különböző témájú workshoppal és B2B beszélgetésekkel vártuk a szakmai program iránt érdeklődőket, de jó hangulatban, kellemes beszélgetésekkel, új üzleti kapcsolatok felfedezésével telt a szakmai előadások, workshopok közötti idő is. 

Résztvevőink sikeresnek könyvelték el a B2B találkozásokat, ahol egymást váltották a beszállító cégek asztalainál az érdeklődők. 

Az előtér megtelt a 7 kiállító standjaival, akik az adótanácsadástól a QMS szoftverfejlesztésen keresztül a 3d nyomtatásig többféle iparágat képviseltek, az autóiparhoz szorosabban kötődő vállalkozások mellett. 

Nagyon népszerűnek bizonyult a tesztvezetés, melyhez a Mercedes Hovány biztosított autókat számunkra, de sokan érdeklődtek a whiskey- és szivarkóstoló iránt is. 

A konferencia helyszíne, a  Four Points by Sheraton Hotel**** a már megszokott magas színvonalú szolgáltatásaival, a jól felszerelt konferenciateremmel, kényelmes szobákkal és ételekkel járult hozzá az esemény sikeres megrendezéséhez. 

Köszönjük a több, mint 150 magyar és külföldi résztvevőnek, és az általuk képviselt több mint 50 cégnek, hogy jelenlétükkel emelték az esemény rangját! 

Külön köszönet a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kollégáinak, hogy a VDA alapító tagjához méltó, kiemelkedően magas színvonalon képviselték cégüket és segítették az esemény sikeres megtartását! 

Jövőre ismét találkozunk!