Autóipari minőségügyi eszközök (Core Tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára (ID 417-HU) - Autóipari minőségügyi eszközök (Core Tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára (ID 417-HU)

Autóipari minőségügyi eszközök (Core Tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára (ID 417-HU)

Autóipari minőségügyi eszközök (Core Tools) a folyamat- és rendszer auditorok számára (ID 417-HU)

 

Annak érdekében, hogy a vállalatoknál és az egész ellátási láncban magas szintű auditori tevékenységet biztosítsanak, az auditoroknak megfelelő kompetenciával kell rendelkezniük a vonatkozó módszerekkel kapcsolatban. Az IATF 16949 egyértelműen hangsúlyozza az auditorok kompetenciájának követelményét. Az auditok során alkalmazott hatékony megközelítés fontos sikertényező. Ez a képzés jellemző auditori szituációkról szól az autóipari minőségügyi eszközök mentén.

KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA
Olyan munkatársak, akik a szervezetben termékauditokat terveznek és/vagy hajtanak végre.
 

A KÉPZÉS CÉLJA
A résztvevőket tipikus audit szituációkra oktatjuk az autóipari minőségügyi eszközökkel összefüggésben, a hatékony megközelítésre összpontosítva. A képzés központi elemét képezi mind a megfelelő módszerek technikailag helyes alkalmazásának értékelése, mind a tipikus helyzetek esetspecifikus értékelése.

KONCEPCIÓ ÉS MÓDSZER

A képzés során az egyedi eszközökről (RGA / APQP, VDA 2 / PPAP, FMEA, VDA 5 / MSA, Cmk / PpK / CpK / SPC és 8D) szóló elméleti előadások váltakoznak a tipikus példák gyakorlataival. A hangsúly a résztvevők általi gyakorlati alkalmazásra irányul. Itt csoportmunka, egyéni gyakorlatok, kérdés-válasz feladatok, valamint plenáris beszélgetések zajlanak.

 

RÉSZVÉTELI ELŐFELTÉTEL

Az autóipari minőségügyi eszközök ismerete előny. A résztvevők bibliográfiát kapnak önképzésükhöz, hogy előzetesen megszerezzék a szükséges alapismereteket.

 

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉS
A teszt sikeres teljesítése után a résztvevők képzettségi igazolást kapnak.

 

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 6, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy VDA QMC képzettségi igazolást kap. A vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam minimum 85%-án való részvétel.

A képzés
időtartama

2 nap

A képzés költsége

450 EUR + ÁFA/fő (NYÍLT kontakt képzés)*

410 EUR + ÁFA/fő (ONLINE képzés)**

Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!

*Az ár tartalmazza a magyar nyelvű tananyagot és az angol nyelvű képzettségi igazolást.
**Az ár NEM tartalmazza a vonatkozó kézikönyvek költségét.

*Az ár tartalmazza továbbá a közvetített szolgáltatást (délelőtti és délutáni frissítők, ebéd).
**Az ár NEM tartalmazza a szállásköltséget. Külön kérés esetén szívesen ajánlunk egy közelben lévő szállodát vagy panziót.