(ID 515-HU) Automotive SPICE® bevezető képzés - (ID 515-HU) Automotive SPICE® bevezető képzés

(ID 515-HU) Automotive SPICE® bevezető képzés

HÁTTÉR ÉS TÉMÁK

A SPICE (Software Process Improvement and Capability Determination) elnevezésű ISO/IEC 330xx szabványsorozat az ISO/IEC 15504 utódja, széles körben alkalmazott és elfogadott követelmény szoftverfejlesztési folyamatok értékelésére és fejlesztésére világszerte és különösen a német autóiparban.
Az Automotive SPICE® 2006 óta érhető el. Ezt az ISO/IEC 330xx szabványsorozatnak megfelelő értékelési modellt az autóipar igényeihez igazították. 2007 óta az Automotive SPICE® az autóipari beszállítók szoftverrendszer fejlesztéseinek mércéjévé vált, és állandó eleme az OEM-ek beszállító értékeléseinek. Ez a kétnapos képzés az ISO/IEC 330xx-en alapuló Automotive SPICE® alapos lényegi megértését szolgálja.


CÉLKÖZÖNSÉG

Autóipari fejlesztési projektekben dolgozó munkatársak (pl. fejlesztők, tesztelő mérnökök, projekt menedzserek), minőségügyi és folyamatmérnökök, valamint egyéb munkatársak, akik részt vesznek ezekben a projektekben.


CÉLOK

A résztvevők megismerkednek az Automotive SPICE® módszerrel és az értékelési modellel, valamint részletes ismertetést kapnak a folyamatterületekről és az egyes folyamatokról a HIS Scope-ból. Ezenkívül részletesen bemutatjuk az Automotive SPICE® értékeléséhez alkalmazott eljárást, valamint a 2. és 3. képességi szintet.


KÉPZÉSI MÓDSZER

A képzés során műszaki előadások, gyakorlatok és esettanulmányok váltakoznak annak érdekében, hogy a témák elmélyülését a résztvevők saját munkakörnyezetéhez igazodva segítsék elő, különös hangsúlyt fektetve a résztvevők és az oktatók közötti tapasztalatcserére.


TANÚSÍTVÁNY

A képzés végén a résztvevők tanúsítványt kapnak a részvételük igazolására.


KIEGÉSZÍTŐ ANYAG

Booklet Automotive SPICE

 

 

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 6, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy VDA QMC tanúsítványt kap. A vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam minimum 85%-án való részvétel.

A képzés
időtartama

2 nap. A képzés az első napon 9 órakor kezdődik és a második napon a vizsga lezárásakor körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A képzés költsége

540 EUR + ÁFA / fő (Az ár nyílt KONTAKT képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzés­re kérjen egyedi árajánlatot!)*


495 EUR + ÁFA / fő (Az ár nyílt ONLINE képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)**

*Az ár tartalmazza a magyar nyelvű tananyagot és a tanúsítványt.
*
Az ár tartalmazza továbbá a közvetített szolgáltatást (délelőtti és délutáni frissítők, ebéd).
*Az ár NEM tartalmazza a vonatkozó kézikönyvek költségét. Külön kérésre és díjazás fejében ezeket tudjuk biztosítani.
*Az ár NEM tartalmazza a szállásköltséget. Külön kérés esetén szívesen ajánlunk egy közelben lévő szállodát vagy panziót.

**Az ár tartalmazza a tanúsítványt.