Ford beszállítói követelmények - Ford Q1 (ID 3502) - Ford beszállítói követelmények - Ford Q1 (ID 3502)

Ford beszállítói követelmények - Ford Q1 (ID 3502)

Ezt a tanfolyamot azoknak a jelenlegi vagy leendő Ford beszállítóknak ajánljuk, akik a Ford követelményeinek mélyebb összefüggéseit szeretnék megérteni, akiknek teljesíteni kell a Ford Q1 követelményeket. A képzést olyan oktatók tartják, akik jelenleg is főállású autóipari szakemberek, nemcsak ismerik, de napi szinten alkalmazzák is a Ford vevőspecifikus követelményeit.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA
Vevői kapcsolattartók, a vevő képviselői, termék és folyamatfejlesztők, minőségirányítási és minőségbiz­tosítási munkatársak, belső és beszállítói auditorok.

A KÉPZÉS CÉLJA
A képzés résztvevői képesek lesznek a Ford vevőspecifikus követelményinek bevezetésére és hatásos alkalmazására a szervezetükön belül. A szervezet ezáltal képessé válik a Ford Q1 követelmények teljesítésére, versenyképessége javul, nagyobb eséllyel jut új megbízásokhoz..

A KÉPZÉS TARTALMA
• Ford CSR
• Ford Q1 követelmények
• Ford SREA folyamat
• Ford PPAP Phase requirements

RÉSZVÉTELI FELTÉTEL
Autóipari gyakorlat.

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 8, maximális létszám 16 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy részvételi igazolást kap. A vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam minimum 80%-án való részvétel.

A képzés
időtartama

2 nap. A képzés az első napon 9 órakor kezdődik és a második napon, a vizsga lezárásakor körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A képzés költsége

250 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt ONLINE képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzés­re kérjen egyedi árajánlatot! )*

*Az ár tartalmazza a részvételi igazolást.