(ID 6020) Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása - Workshop - (ID 6020) Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása - Workshop

(ID 6020) Új alkatrészek készültségi szintjének biztosítása - Workshop

A szabvány célja a szállított termékek, komponensek és rendszerek indítási, szállítási és működés közbeni minőségének folyamatos javítása, a termék megfelelő készültségi szintjének a szériaindításig való elérésének folyamattámogató biztosításával. A készültsé­gi szint biztosításának ez a rendszere egy egységes megközelítést fogalmaz meg az együttműködésre és a kommunikációra a beszállítói lánc érintett résztevői számára komplex termék előállítási projektek esetén. Ehhez biztosítja az értékelési kritériumok egységes halmazát a megfelelő módszerekkel. Mivel a szabvány átfogó alkalmazása az autógyártásban és a beszállítói láncban megfelelő ismereteket és készségeket követel meg a szervezetek különböző funkcióitól, az alkalmazás elsajátítására egy 1 napos képzés lett kialakítva, melyet ezzel az 1 napos workshoppal egészítünk ki.

A WORKSHOP CÉLCSOPORTJA
Termékmenedzserek, projektvezetők, terméktervezők, szakterületeken átívelő fejlesztési csoportok felelő­sei, termékfelelősök, projekttagok, key account menedzserek.

A WORKSHOP CÉLJA
A képzéseket követő workshopokon a résztvevőknek lehetősége nyílik az új alkatrészek készültségéhez tartozó projektfázisok részletes megismerésére, feladatokon keresztül elsajátíthatják, hogy milyen tevékenységet célszerű abban a projektfázisban végrehajtani, felügyelet alatt tartani. A workshop lehetőséget nyújt arra is, hogy a szervezet saját problémáit, feladatait szakértő kollégánk útmutatásai alapján közösen feldolgozzuk.

A WORKSHOP TARTALMA
A workshop során részletesen ismertetésre kerülnek az RGA/MLA mérési kritériumai, a workshop célja, hogy a résztvevők jobban megértsék a követelményeket, azokat gyakorlatiasan tudják alkalmazni.


RÉSZVÉTELI FELTÉTEL
- RGA általános ismerete

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 6, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A workshop sikeres elvégzésével Ön egy tanúsítványt kap. 

A képzés
időtartama

1 nap. A workshop 9 órakor kezdődik és körülbelül 17 órakor fejeződik be. 
2022. októbertől a VDA QMC képzés 1 napos, amelyet ezzel az 1 napos QFD Workshoppal egészítünk ki.

Aképzés költsége

160 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt TANTERMI képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzés­re kérjen egyedi árajánlatot!)*

 150 EUR + ÁFA/ (Az ár nyílt ONLINE képzés esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)**

 

*Az ár tartalmazza a magyar nyelvű tananyagot és tanúsítványt.
*Az ár tartalmazza továbbá a közvetített szolgáltatást (délelőtti és deléutáni frissítők, ebéd).

*Az ár NEM tartalmazza a szállásköltséget. Külön kérés esetén szívesen ajánlunk egy közelben lévő szállodát vagy panziót.

**Az ár tartalmazza a tanúsítványt.