Távol-keleti terméktanúsítás - Távol-keleti terméktanúsítás

Hírek


Távol-keleti terméktanúsítás

China Compulsory Certification

Távol-keleti terméktanúsítások a China Certification és a QFD együttműködésében

2020. május, az MPR China Certification GmbH (China Certification) és a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. megállapodást írt alá arra vonatkozóan, hogy a jövőben a China Certification szolgáltatásait Magyarországon a QFD Kft. képviseli, lehetőséget teremtve magyar partnereinek arra, hogy rajtunk keresztül intézzék a Távol-Keletre exportált termékeik kötelező tanúsítását.

Kizárólag ún. China Compulsory Certificate-tel (CCC vagy 3C tanúsítványként is ismert) rendelkező termékeket lehet Kínába szállítani és ott értékesíteni. A kínai piacra gyártó és beszállító cégek számára elsődleges, hogy megértsék a CCC követelményeit és a tanúsítás folyamatát annak érdekében, hogy termékeik a megfelelő tanúsítvánnyal és jelöléssel rendelkezzenek. Autóipari alkatrészek Kínába történő exportálása esetén is kiemelt jelentősége van a CCC tanúsításnak.

A kínai terméktanúsításhoz nagyban hasonló koreai, tajvani és indiai kötelező tanúsítások esetében is bonyolult tanúsítási folyamaton kell megfelelniük a gyártóknak.

A China Certification, mint piacvezető szakértő cég szolgáltatásaival világszerte segíti a vállalatokat a távol-keleti piacokra történő szállításokhoz szükséges terméktanúsítványok megszerzésében. Ezek a szolgáltatások az egyes termékek tanúsítási kötelezettségének behatárolásától a tanúsítások minden aspektusát átfogóan támogatják. A China Certification 100%-os sikerrel működik közre a tanúsítványok megszerzésében illetve a későbbi években történő fenntartás alkalmával, és szoros együttműködésben dolgozik megbízó partnerein kívül a helyi tanúsító szervezetekkel és hatóságokkal is.

A China Certification a QFD Kft.-vel bővítette nemzetközi szakértő partnerhálózatát Magyarország vonatkozásában. A QFD Kft. szakértői csapata a magyar gyártóknak a China Certification teljes szolgáltatási portfólióját kínálja közvetlenül.

Tudjon meg még többet a vonatkozó szolgáltatásokról a China Certification honlapján:

https://www.china-certification.com/hu/