Gépjárműipar A-tól Z-ig

null Gépjárműipar A-tól Z-ig

Hírek


Gépjárműipar A-tól Z-ig

Online képzéssorozat

Az elmúlt hónapok eseményei miatt előtérbe kerültek az online képzések és bebizonyosodott, hogy jó anyagokból, tapasztalt oktatókkal ebben a formában is eredményesen lehet tanítani. A sikereken felbuzdulva összeállítottuk „Gépjárműipar A-tól Z-ig” képzéssorozatunkat, melyben lehetőséget biztosítunk az autóipari szakembereknek, hogy minden az iparágban szükséges ismeretet egy online képzéssorozat keretében megszerezzenek.

Bár a képzéssorozat minden témát felölel és vannak közöttük egymásra épülő elemek is, természetesen azok is bekapcsolódhatnak, akik egyes témákat már ismernek a sorozatból. A résztvevők akár csak egy képzésre is jelentkezhetnek.

Azoknak, akik június 1-e és szeptember 30-a között vesznek részt az itt felsorolt képzéseken minden negyedik egy vagy két napos képzés, amin részt vesznek ingyenes*.

A sorozatban elérhető képzések:

Irányítási rendszerszabványokkal kapcsolatos képzések

Auditori képzések

Vevőspecifikus követelmények

Minőségirányítási eszközök

Termékbiztonsággal kapcsolatos képzések

Egyéb VDA képzések

Workshopok

 

*Minden negyedik egy vagy két napos képzés ingyenes, vagy hosszabb negyedik képzés esetén annak első két napja. A kedvezmény résztvevőnként vehető igénybe és nem vonható össze más kedvezménnyel.