IATF 16949 HR követelmények - Workshop

Képzések


Képzések

Képzés vagy kompetencia? A kompetencia szó jelentése az ismeretek és a készségek alkalmazásának képessége. Ez a képesség lehet a döntő tényező siker és kudarc között. Kompetens munkatársakkal a szervezetek hatásosabban működnek, ami végül üzleti eredményességhez vezet.

Ha valódi kompetenciára van szüksége, először a célokat és a megfelelő stratégiát kell meghatározni! Különben nagy az esélye, hogy az elvárt kompetenciák megszerzése helyett csak költései lesznek.

2003 óta több ezer képzést folytattunk le Magyarországon és a környező országokban a legkülönfélébb cégeknél, a kis családi cégektől kezdve az olyan nagy cégekig, mint a Continental, a Robert Bosch, a Valeo, a Mercedes-Benz vagy az Audi.

Trénereink támogatást tudnak nyújtani a célok és a szükséges intézkedések meghatározásában, illetve a kompetenciafejlesztő projekteket követő tevékenységekben is.

2011-ben cégünk a VDA QMC magyarországi, majd 2017-ben 5 további ország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Makedónia kinevezett licencpartnere.

Azóta mi kínáljuk ezekben az országokban a legmagasabb szintű VDA QMC képzéseket, melyeket a német OEM-ek és Tier 1-es cégak szakértőiből álló munkacsoportok dolgoznak ki.

Az oktatások tartalmának minőségét a VDA QMC biztosítja a licencpartnerek felügyeletével, valamint az oktatók kiválasztásával, képzésével és jóváhagyásával.

VDA QMC Licencképzések

Egységes minőségirányítás a beszállítói láncban
IATF 16949
Minőségirányítási módszerek és eszközök a gyakorlatban
VDA 6.3 folyamatauditor képzés
VDA 6.x audit szabványok
VDA Minőségirányítási menedzser és belső auditor
VW AG által elismert képzéseink (PSCR, Formel Q)
null IATF 16949 HR követelmények - Workshop

IATF 16949 HR követelmények - Workshop

A kompetens dolgozók rendelkezésre állása az egyik, ha nem a legfontosabb tényező egy szervezet üzleti sikerében. Ennek megfelelően, az IATF 16949 legutóbbi, 2016-os kiadása különös hangsúlyt helyez az erőforrások, ideértve az emberi erőforrásokat, meghatározására és biztosítására. Ennek a folyamatnak része a kompetenciák meghatározása és meglétük biztosítása. Képzésünkön ezen követelmények gyakorlatba való átültetésében segítünk a HR munkatársaknak és munkaadóiknak.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA
A képzés célcsoportjába tartoznak azoknak az IATF 16949 szerint tanúsított, vagy tanúsításra készülő cégek HR munkatársai, folyamatgazdái és minőségügyi mérnökei, akik szeretnék megismerni a szabvány személyügyre vonatkozó követelményeit, szeretnének gyakorlati tippeket kapni a követelmények kielégítésére és gyakorlati alkalmazására.

A KÉPZÉS TARTALMA
A képzés keretén belül a résztvevők megismerik és elmélyítik az IATF 16949 szabvány személyügyre vonatkozó követelményeit, a kötelezően dokumentálandó folyamatok tartalmi követelményeit, valamint iránymutatást kapnak azok gyakorlatba történő átültetéséhez.

KONCEPCIÓ ÉS MÓDSZER
A képzés előtt a jelentkezők témával kapcsolatos tudásszintjét egy online kvíz segítségével felmérjük, ami alapján a képzés súlypontjait meghatározzuk. A résztvevők a képzés során egyéni feladatokat és csoportmunkát is végeznek a tréner segítségével.

RÉSZVÉTELI ELŐFELTÉTEL
A HR folyamatok ismerete előny.  

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉS
Sikeres teszt után a hallgatók tanúsítványt kapnak az eredményes részvételről.

KAPCSOLÓDÓ IRODALOM
ISO 9001, IATF 16949

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 2, maximális létszám online képzés esetén 9, helyszíni képzés esetén 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy tanúsítványt kap, melynek feltétele a képzés legalább 85%-án való részvétel.

A workshop
időtartama

0,5 nap. A képzés 9 órakor kezdődik és körülbelül 13 órakor fejeződik be.

A workshop költsége

70 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt ONLINE workshop esetén érvényes. Kihelyezett képzésre kérjen egyedi árajánlatot!)*

*Az ár tartalmazza a tanúsítványt.