Volkswagen vevőspecifikus követelmények - Workshop

Képzések


Képzések

Képzés vagy kompetencia? A kompetencia szó jelentése az ismeretek és a készségek alkalmazásának képessége. Ez a képesség lehet a döntő tényező siker és kudarc között. Kompetens munkatársakkal a szervezetek hatásosabban működnek, ami végül üzleti eredményességhez vezet.

Ha valódi kompetenciára van szüksége, először a célokat és a megfelelő stratégiát kell meghatározni! Különben nagy az esélye, hogy az elvárt kompetenciák megszerzése helyett csak költései lesznek.

2003 óta több ezer képzést folytattunk le Magyarországon és a környező országokban a legkülönfélébb cégeknél, a kis családi cégektől kezdve az olyan nagy cégekig, mint a Continental, a Robert Bosch, a Valeo, a Mercedes-Benz vagy az Audi.

Trénereink támogatást tudnak nyújtani a célok és a szükséges intézkedések meghatározásában, illetve a kompetenciafejlesztő projekteket követő tevékenységekben is.

2011-ben cégünk a VDA QMC magyarországi, majd 2017-ben 5 további ország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Makedónia kinevezett licencpartnere.

Azóta mi kínáljuk ezekben az országokban a legmagasabb szintű VDA QMC képzéseket, melyeket a német OEM-ek és Tier 1-es cégak szakértőiből álló munkacsoportok dolgoznak ki.

Az oktatások tartalmának minőségét a VDA QMC biztosítja a licencpartnerek felügyeletével, valamint az oktatók kiválasztásával, képzésével és jóváhagyásával.

VDA QMC Licencképzések

Egységes minőségirányítás a beszállítói láncban
IATF 16949
Minőségirányítási módszerek és eszközök a gyakorlatban
VDA 6.3 folyamatauditor képzés
VDA 6.x audit szabványok
VDA Minőségirányítási menedzser és belső auditor
VW AG által elismert képzéseink (PSCR, Formel Q)
null Volkswagen vevőspecifikus követelmények - Workshop

Volkswagen vevőspecifikus követelmények - Workshop

A Volkswagen csoport széleskörű követelményrendszerrel rendelkezik a beszállítói részére, hogy ezen követelmények betartásával biztosítható legyen a megfelelő termékelőállítási folyamat és megfelelő minőségű termék gyártása és szállítása. A workshopon rávilágítunk az alapvető követelmények összefüggéseire és példákon keresztül mutatjuk be néhány elem gyakorlati alkalmazását.


A WORKSHOP CÉLCSOPORTJA
A VW csoport jelenlegi és leendő beszállítói.

Beszállítói auditorok, vevői kapcsolattartók, fejlesztésben résztvevő mérnökök, projekt felelősök, valamint olyan szakemberek, akik VW beszállítói láncban dolgoznak.

A WORKSHOP TARTALMA
A Volkswagen követelmények workshop keretében szó lesz az általános Formel Q követelményekről a termékelőállítás fázisain keresztül, majd pedig a képességvizsgálatok közül kiemeljük az önaudittal és a D/TLD audittal kapcsolatos követelményeket.

KONCEPCIÓ ÉS MÓDSZER
A workshop során a tréner ismerteti az általános Formel Q követelményeket, majd röviden áttekintjük az auditokkal kapcsolatos tudnivalókat és a workshop második részében pedig a résztvevők egy D/TLD auditot hajtanak végre rendelkezésre bocsájtott információk alapján. A nap folyamán a résztvevőknek lehetőségük van tapasztalatcserére, nyitott kérdések megvitatására.

RÉSZVÉTELI ELŐFELTÉTEL
Nincs  

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉS
A hallgatók részvételi igazolást kapnak.

KAPCSOLÓDÓ IRODALOM
VW Formel Q követelményrendszer

VDA 6.3 kötet

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 2, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy tanúsítványt kap, melynek feltétele a workshop legalább 85%-án való részvétel.

A workshop
időtartama

1 nap. A workshop 9 órakor kezdődik és körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A workshop költsége

125 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt ONLINE workshop esetén érvényes. Kihelyezett workshopra kérjen egyedi árajánlatot!)*

*Az ár tartalmazza a tanúsítványt.