Beszállítómenedzsment - Workshop

Képzések


Képzések

Képzés vagy kompetencia? A kompetencia szó jelentése az ismeretek és a készségek alkalmazásának képessége. Ez a képesség lehet a döntő tényező siker és kudarc között. Kompetens munkatársakkal a szervezetek hatásosabban működnek, ami végül üzleti eredményességhez vezet.

Ha valódi kompetenciára van szüksége, először a célokat és a megfelelő stratégiát kell meghatározni! Különben nagy az esélye, hogy az elvárt kompetenciák megszerzése helyett csak költései lesznek.

2003 óta több ezer képzést folytattunk le Magyarországon és a környező országokban a legkülönfélébb cégeknél, a kis családi cégektől kezdve az olyan nagy cégekig, mint a Continental, a Robert Bosch, a Valeo, a Mercedes-Benz vagy az Audi.

Trénereink támogatást tudnak nyújtani a célok és a szükséges intézkedések meghatározásában, illetve a kompetenciafejlesztő projekteket követő tevékenységekben is.

2011-ben cégünk a VDA QMC magyarországi, majd 2017-ben 5 további ország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Makedónia kinevezett licencpartnere.

Azóta mi kínáljuk ezekben az országokban a legmagasabb szintű VDA QMC képzéseket, melyeket a német OEM-ek és Tier 1-es cégak szakértőiből álló munkacsoportok dolgoznak ki.

Az oktatások tartalmának minőségét a VDA QMC biztosítja a licencpartnerek felügyeletével, valamint az oktatók kiválasztásával, képzésével és jóváhagyásával.

VDA QMC Licencképzések

Egységes minőségirányítás a beszállítói láncban
IATF 16949
Minőségirányítási módszerek és eszközök a gyakorlatban
VDA 6.3 folyamatauditor képzés
VDA 6.x audit szabványok
VDA Minőségirányítási menedzser és belső auditor
VW AG által elismert képzéseink (PSCR, Formel Q)
null Beszállítómenedzsment - Workshop

Beszállítómenedzsment - Workshop

Az IATF 16949 szabvány 2016-os kiadása jelentősen kibővült a külső forrásból származó termékekre, szolgáltatásokra, illetve folyamatokra vonatkozó követelményekkel, így a Workshopunkon segítünk ezen követelmények gyakorlatba való átültetésében a beszállítói menedzsmentben dolgozó kollégáknak.


A WORKSHOP CÉLCSOPORTJA
A Workshopon való részvétel ajánlott a vezetőknek és a minőségbiztosítás, beszerzés, logisztika, fejlesztés területén dolgozó kollegáknak is, akik a beszállító menedzsmenthez kapcsolódnak munkájuk során.

A WORKSHOP TARTALMA
A beszállítói workshop keretében az autóipari előírásoknak megfelelő beszállító kiválasztási -, felügyeleti- és a beszállító fejlesztési folyamatot dolgozzuk fel. A workshop során gyakorlati esettanulmányt fogunk folytatni a beszállítói menedzsmentről. A résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el a beszállító menedzsment feladatait.

A résztvevők gyakorolhatják a „problémás” beszállítókkal való foglalkozást, hogyan fejlesszék az általános szállítási teljesítményt.

KONCEPCIÓ ÉS MÓDSZER
A workshop során a tréner rövid előadásokkal szemlélteti az adott részre vonatkozó követelményeket, a résztvevők pedig integrált egyéni feladatokat és csoportmunkát végeznek a tréner segítségével.

RÉSZVÉTELI ELŐFELTÉTEL
Nincs  

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉS
Sikeres teszt után a hallgatók tanúsítványt kapnak az eredményes részvételről.

KAPCSOLÓDÓ IRODALOM
IATF 16949 szabvány

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 2, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy tanúsítványt kap, melynek feltétele a workshop legalább 85%-án való részvétel.

A workshop
időtartama

1 nap. A workshop 9 órakor kezdődik és körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A workshop költsége

125 EUR + ÁFA/fő (Az ár ONLINE workshop esetén érvényes. Kihelyezett workshopra kérjen egyedi árajánlatot!)*

*Az ár tartalmazza a a tanúsítványt.