IATF 16949 auditor kompetenciafejlesztő - Workshop

Képzések


Képzések

Képzés vagy kompetencia? A kompetencia szó jelentése az ismeretek és a készségek alkalmazásának képessége. Ez a képesség lehet a döntő tényező siker és kudarc között. Kompetens munkatársakkal a szervezetek hatásosabban működnek, ami végül üzleti eredményességhez vezet.

Ha valódi kompetenciára van szüksége, először a célokat és a megfelelő stratégiát kell meghatározni! Különben nagy az esélye, hogy az elvárt kompetenciák megszerzése helyett csak költései lesznek.

2003 óta több ezer képzést folytattunk le Magyarországon és a környező országokban a legkülönfélébb cégeknél, a kis családi cégektől kezdve az olyan nagy cégekig, mint a Continental, a Robert Bosch, a Valeo, a Mercedes-Benz vagy az Audi.

Trénereink támogatást tudnak nyújtani a célok és a szükséges intézkedések meghatározásában, illetve a kompetenciafejlesztő projekteket követő tevékenységekben is.

2011-ben cégünk a VDA QMC magyarországi, majd 2017-ben 5 további ország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Makedónia kinevezett licencpartnere.

Azóta mi kínáljuk ezekben az országokban a legmagasabb szintű VDA QMC képzéseket, melyeket a német OEM-ek és Tier 1-es cégak szakértőiből álló munkacsoportok dolgoznak ki.

Az oktatások tartalmának minőségét a VDA QMC biztosítja a licencpartnerek felügyeletével, valamint az oktatók kiválasztásával, képzésével és jóváhagyásával.

VDA QMC Licencképzések

Egységes minőségirányítás a beszállítói láncban
IATF 16949
Minőségirányítási módszerek és eszközök a gyakorlatban
VDA 6.3 folyamatauditor képzés
VDA 6.x audit szabványok
VDA Minőségirányítási menedzser és belső auditor
VW AG által elismert képzéseink (PSCR, Formel Q)
null IATF 16949 auditor kompetenciafejlesztő - Workshop

IATF 16949 auditor kompetenciafejlesztő - Workshop

Tekintve, hogy a belső audit egy fontos vezetői eszköz, az IATF 16949 legutóbbi, 2016-os kiadása különös hangsúlyt helyez az auditori kompetenciák meghatározására, biztosítására, szintentartására és fejlesztésére. Workshopunkon ezen követelmények gyakorlatba való átültetésében segítünk az egyes auditoroknak és munkaadóiknak.

A WORKSHOP CÉLCSOPORTJA
A képzés célcsoportjába tartoznak azok az IATF 16949 eslő, második és harmadik fél általi auditorok, akik már rendelkeznek auditori képesítéssel, de szeretnék továbbfejleszteni meglévő kompetenciáikat, szeretnék megismerni a gyakorlatban legfontosabb auditori kompetenciákat, illetve az IATF ide vonatkozó követelményeit.

A WORKSHOP TARTALMA
Workshop keretén belül a résztvevők megismerik és elmélyítik a legfontosabb auditori kompetenciákat, úgy mint az auditok előkészítése, az auditok megnyitása, audit vezetési stratégiák, kérdezéstechnika, eltérések azonosítása, kommunikálása, dokumentálása, auditok dokumentálása és lezárása. A workshop során kiemelt hangsúlyt kap a kritikus auditszituációk kezelése.

KONCEPCIÓ ÉS MÓDSZER
A workshop előtt a jelentkezők témával kapcsolatos tudásszintjét egy online kvíz segítségével felmérjük, ami alapján a workshop súlypontjait meghatározzuk. A résztvevők a workshop során integrált egyéni feladatokat és csoportmunkát végeznek a tréner segítségével.

RÉSZVÉTELI ELŐFELTÉTEL
A résztvevőknek előzetes ISO 9001 és IATF 16949 szabványismerettel és auditori gyakorlattal kell rendelkezniük. A workshop az irányítási rendszerszabványok követelményeire nem tér ki,  

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉS
Sikeres teszt után a hallgatók tanúsítványt kapnak az eredményes részvételről.

KAPCSOLÓDÓ IRODALOM
ISO 19011, IATF Auditor Guide

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK

Létszám

Minimális létszám 2, maximális létszám 12 fő.

Megszerezhető képesítés

A képzés sikeres elvégzésével Ön egy tanúsítványt kap, melynek feltétele a workshop legalább 85%-án való részvétel.

A workshop
időtartama

1 nap. A workshop 9 órakor kezdődik és körülbelül 17 órakor fejeződik be.

A workshop költsége

125 EUR + ÁFA/fő (Az ár nyílt ONLINE workshop esetén érvényes. Kihelyezett workshopra kérjen egyedi árajánlatot!)*

*Az ár tartalmazza a a tanúsítványt.