TISAX

information security

Szolgáltatások


TISAX

Autóipari beszállítóként valamelyik partnere felkéri cégüket, hogy igazolják, információbiztonsági menedzsmentjük megfelel a „VDA Information Security Assessment” meghatározott szintű követelményeinek. Most valószínűleg emiatt kereste fel honlapunkat.

Azt szeretné tudni, hogy milyen módon tudják a partnerük kérését teljesíteni.

Biztosíthatjuk róla, hogy a legjobb helyen jár!

 

A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. a VDA (Német Autóipari Szövetség) szervezetén belül működő Minőségirányítás Központ (VDA QMC) hivatalos magyarországi, szlovéniai, horvátországi, szerbiai, boszniai és makedóniai licenszpartnere. A VDA QMC-vel kötött együttműködésünk értelmében hivatásunk, hogy a német autóipari követelményeket és tudásanyagait elérhetővé tegyük. Tesszük ezt magas szintű szakmai tudásunkkal, illetve sokéves autóipari gyakorlatunk és professzionális ismeretátadó kompetenciáink segítségével.

 

A TISAX a német autóiparban széles körben elvárt információbiztonsági követelményekre épülő önértékelési és értékelési rendszer, a legszélesebb körben elterjedt és most már egyértelműen elvárt. A QFD Kft. szakemberei évek óta foglalkoznak a témával. Több autóipari partnerünket támogattuk már abban, hogy irányítási rendszerük megfeleljen a TISAX követelményeinek, munkatársaik is megismerjék ezeket, és képesek legyenek maguk is menedzselni a rendszerüket.

 

Keressen minket bizalommal!

 

Megszervezünk egy díjmentes tájékoztatót vállalatvezetésük részére a TISAX-ról. Felmérjük a helyzetet annak érdekében, hogy rendszerfejlesztési és képzési szolgáltatásainkra a legmegfelelőbb ajánlatot kapja a QFD Kft-től a TISAX auditon történő megfelelés, és a további eredményes információbiztonsági rendszerüzemeltetés érdekében.

Információkért keresse munkatársainkat!

NOVÁK Tamás

Értékesítési vezető


NOVAK.tamas@QFD.hu

Mobil: +36 20 240 12 59