A rendezvényről

Az elmúlt években, de különösen a tavalyi év eseményei miatt az autóiparban különös hangsúlyt kapott a vészhelyzeti tervek elkészítése, naprakészen tartása, hogy a beszállítók szállítási lánc zavarait lehetőségek szerint megelőzzék vagy annak hatásait minimálisra csökkentsék.

A legtöbb autógyártó és Tier 1-es rendszerbeszállító kiemelt hangsúlyt helyez a megfelelő, működőképes vészhelyzeti tervek meglétére, melyeknek közös ismertetőjele, hogy kockázatelemzésen alapulnak és olyan megvalósítható forgatókönyveket tartalmaznak, melyek valós megoldásokat nyújtanak egy nem várt esemény bekövetkezésekor.

Idei első online workshopunkon gyakorló autóipari szakemberek, vezetők adják át több évtizedes tapasztalatukat a kockázatelemzésekkel, vészhelyzeti tervezéssel és a bekövetkező nem várt eseményekkel kapcsolatban.

A rendezvényt minden olyan cégvezetőnek, minőségirányítási vezetőnek ajánljuk, aki a telefonszám listán túlmutató, a vevői igényeket kielégítő, valós megoldásokat keres a vészhelyzeti tervezésre.

 

A REGISZRÁCIÓ LEZÁRULT!

 

2021
I. WORKSHOP

Előadók

Szuda Csaba
Clarion Hungary Kft.
SZABÓ András Viktor
QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft.
Baginé Kovács Szilvia
QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft.